ابزار برقی و شارژی, کارواش

لزوم یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی

نحوه هواگیری کارواش خانگی-min

برخلاف تصور عموم، کارواش‌های خانگی تنها در شست‌وشوی سطح اتومبیل‌ها کاربرد ندارند و امروزه از آن‌ها، جهت نظافت سطوح مختلفی از جمله:
• کف زمین منزل یا محل کار؛
• نمای ساختمان‌ها؛
• شست‌وشوی محوطه؛
• پارکینگ و هر سطح ساده‌ای استفاده می‌شود.
این دستگاه‌ها، با دریافت آب از یک منبع خارجی و افزایش فشار آن طی یک روند ثابت، علاوه بر پاشش فراوان و پاک‌کننده، موجب کاهش مصرف آب و در نهایت کمک به محیط زیست می‌شوند.
صرف نظر از همه‌ی مزایایی که می‌توان برای کارواش‌های خانگی برشمرد، گاهاً آسیب‌هایی متوجه این دستگاه‌ها خواهد بود که راه حل آن، تنها در گرو یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی است.

معمولا اولین هواگیری دستگاه‌های مذکور و اغلب پمپ‌های آب موجود در بازار، پیش از اولین استفاده خواهد بود؛ اما، رخداد عوامل گوناگونی چون کم‌ شدن فشار کارواش خانگی، کم‌ شدن فشار آب خروجی، عدم پاشش مناسب و… کاربران را بر آن می‌دارد تا با بهره‌گیری از روش‌های موجود در صفحات مختلف، تحت عنوان آموزش نحوه هواگیری کارواش خانگی، تا حد ممکن دستگاه خود را از خطر خرابی دائمی حفظ کنند؛ اما، پیش از پرداختن به نحوه‌ هواگیری کارواش خانگی خوب است با چیستی عمل هواگیری آشنا شوید؛ پس، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

هواگیری چیست؟

در واقع فرآیند هواگیری، فرآیندی است که طی آن مقدار هوای اضافی محبوس‌شده در دستگاه، آزاد می‌شود. این عمل از طریق پیچی که به عنوان پیچ هواگیری در محصول تعبیه شده است، انجام می‌پذیرد. نکته‌ای که لازم است در این بخش به آن توجه کنید، این است که اگر چه نحوه هواگیری کارواش خانگی در مدل‌های مختلف از یک قاعده کلی تبعیت می‌کند؛ اما، مدل، محل، نوع کارکرد و… پیچ هواگیری در همه‌ی دستگاه‌‌ها با برندهای متنوع و ساخته‌شده در شرکت‌های مختلف، کاملاً متفاوت است.

نیاز به هواگیری ممکن است یکی از اصلی‌ترین دلایلی باشد که تاکنون به عنوان علت قطع و وصل شدن کارواش خانگی برمی‌شمارند. در واقع اپراتور دستگاه با یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی و عملی‌کردن آن، دستگاه را از حیث هوای اضافی رها می‌کند تا آب به راحتی و کامل به آن وارد شود. ورود آب به اندازه‌ی حداکثر ظرفیت ورودی، نمودار راندمان کاری دستگاه را در بالاترین میزان ممکن، قرار خواهد داد.

علت هواگیری اولیه

علت هواگیری اولیه

علت هواگیری اولیه

یکی از گام‌های نصب و راه‌اندازی کارواش‌های خانگی، هواگیری دستگاه در اولین لحظات پس از خرید است، چرا که همه‌ی دستگاه‌های ساخته شده با تکنولوژی پمپی به خودی خود مقداری هوا، در خود جای داده‌اند که عدم تخلیه آن، در دراز مدت راندمان کاری و عمر کیفی دستگاه را کاهش خواهد داد.
هواگیری اولیه، اگر چه بسیار لازم است؛ اما، به تنهایی جهت حفظ سلامت کارواش‌ها کافی نیست و کاربران می‌بایست هرگاه شاهد کاهش کیفیت عملکرد دستگاه خود شدند و به گونه‌ای پی به نیازمندی آن به هواگیری بردند، این عمل را انجام دهند. به بیان دیگر هواگیری‌کردن کارواش‌های خانگی، یکی از موارد مهمی است که اغلب افراد آن را در روند سرویس‌های دوره‌ای قرار می‌دهند.

شاید تمایل به خواندن این مقاله را داشته باشید: راهنمای انتخاب بهترین کارواش خانگی دینامی

چه عواملی موجب نفوذ هوا به کارواش می‌شوند؟

دامنه‌ی عللی که موجب ورود هوا به دستگاه مربوطه می‌شوند به گونه‌ای است که بسیاری از آن‌ها همچنان ناشناخته باقی مانده‌اند؛ اما، برخی از آن‌ها که به صورت متداول موجب نفوذ هوای اضافی و کاهش کیفیت عملکرد دستگاه می‌شوند را می‌توان مورد بررسی قرار داد. پیش از یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی، لازم است این علل را شناسایی کرده و در جهت رفع آن‌ها بکوشید. در ادامه به برخی از مهم‌ترین علت‌های پرشدن کارواش‌ها از هوا می‌پردازیم.

۱. عدم هواگیری متناسب و کامل پیش از استفاده از دستگاه و باقی‌ماندن بخشی از هوا در آن؛
۲. خرابی و آب‌بندی‌نشدن لوله‌ها و اتصالات سیستم آب‌رسانی و در نهایت نفوذ هوا از طریق درزهای موجود به داخل کارواش؛
۳. اتمام آب در منبع خارجی و ورودی هوا پس از قطع‌شدن آب ورودی؛
۴. و غیره… .

عدم هواگیری و مشکلاتی که به دنبال دارد

طبیعی است که وجود هوای اضافی درون دستگاه، دردسرها و مشکلات مختلفی را به دنبال خواهد داشت. در زیر به بررسی این مشکلات می‌پردازیم.

داغ‌کردن موتور

نوع کار موتور این دستگاه‌ها یا به عبارت دیگر الکتروموتورها، آبی است و زمانی که به علت پرشدن فضا توسط هوای اضافی، آب لازم به دستگاه وارد نمی‌شود، دستگاه داغ می‌شود. در واقع هنگامی که خنک‌کننده‌های موتورها پس از فعالیت‌ و تولید گرمای ناشی از کار، آبی دریافت نمی‌کنند تا عمل خنک‌کردن دستگاه را انجام دهند، دستگاه شروع به داغ‌شدن متداوم می‌کند. داغ‌شدن موتور را می‌توان علت کم‌ شدن فشار کارواش خانگی دانست، چرا که متخصصین، صفر نشان‌دادن فشار آب توسط فشارسنج دستگاه را از علل عدم هواگیری دستگاه می‌دانند.

کاهش میزان فعالیت مفید

اولین موضوعی که به عنوان علت قطع و وصل شدن کارواش خانگی، کاهش فشار، کاهش راندمان و… در نظر می‌گیرند، نیاز به هواگیری است. هنگامی که محوطه‌ی درونی دستگاه با هوا اشباع می‌شود، مسلماً مقدار آب ورودی به دستگاه کاهش می‌یابد و کارواش قادر به انجام فعالیت در بالاترین میزان کیفی نیست.

خراب‌شدن سیل دستگاه

سیل، دقیقا همان دستگاهی است که وجود یا عدم وجود دستگاه در آینده را تعیین می‌کند. سیل مکانیکی در واقع وظیفه آب‌بندی موتور دستگاه را بر عهده دارد و هنگامی که الکتروموتور در اثر هواگرفتن دستگاه، داغ می‌شود، بین شفت و حلقه سیل مکانیکی فاصله می‌افتد. این فاصله در واقع راه نفوذ آب به موتور دستگاه است و به مرور خرابی آن را به دنبال خواهد داشت. عدم هواگیری و رفع خرابی موتور، در نهایت سوختن موتور دستگاه را رقم خواهد زد.

عدم هواگیری و مشکلات آن

عدم هواگیری و مشکلات آن

پله پله تا یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی

یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی نه تنها کار سختی نیست بلکه با دانستن نکات ساده‌ای، حتی توسط افراد مبتدی قابل انجام است. فرآیند هواگیری دستگاه را هرچند ماه یکبار تکرار کنید تا از سلامت و ماندگاری دستگاه خود مطمئن شوید.

  • در گام اول شما می‌بایست دستگاه خود را از برق کشیده و جریان ورودی آب را نیز به‌طور کامل قطع کنید.
  • در مرحله‌ی بعدی، با استفاده از آچار، شیر یا پیچ هواگیری را که با توجه به مدل دستگاه در قسمت مخصوصی، تعبیه شده است را باز کنید. البته نکته‌ای که باید به آن توجه داشته باشید، آموزش نحوه هواگیری کارواش خانگی، در بستر فضای ابری و تنها با خوانش امکان‌پذیر نبوده و نیازمند آموزش‌های تخصصی‌تر توسط افراد زبده است.
  • قدم بعدی شما باید بازکردن شیر آب ورودی به دستگاه باشد. وقتی که جریان آب را به درون دستگاه هدایت کردید، منتظر بمانید تا جایی هوا از پیچ خالی شود که تنها ماده‌ی خروجی، آب باشد. سپس پیچ را به خوبی و کاملا سفت، همچون لحظه‌ی اول ببندید.
  • تا این مرحله شما در واقع فرآیندی که به عنوان نحوه‌ هواگیری کارواش خانگی شناخته می‌شود را انجام داده‌اید. حال، وقت آن است که با رعایت نکات ایمنی مختلف همچون اطمینان از خشک‌بودن دست‌ها، پریز و تمامی لوازم دستگاه، سالم‌بودن ابزارآلات مربوطه، سفت‌بودن پیچ‌هایی که باز کرده‌اید و… دستگاه را مجددا راه‌اندازی کنید. اکنون کارواش خانگی شما آماده‌ استفاده‌ روزمره است.
  • و در آخر لازم است توجه کنید که اگر هواگیری انجام شد و همچنان با مشکلات مختلفی چون عدم فشار لازم آب، قطع و وصل شدن جریان، دمای بالای موتور و… مواجه شدید، می‌بایست به متخصص مربوطه مراجعه کنید تا علت کم‌ شدن فشار کارواش خانگی یا دیگر مشکلات یادشده را به‌صورت کاملا تخصصی رفع کند.

کلام آخر

نظر به این‌ که طبق مقاله‌ی مذکور و به گفته‌ی صاحب نظران، اگر چه نوع نگهداری و سلامت اتصالات آب‌رسانی بسیار بر میزان هواگرفتن دستگاه موثرند؛ اما، اثر کیفیت ساخت کارواش خانگی را نیز، نمی‌توان در این فرآیند نادیده گرفت.

با توجه به موارد گفته‌شده، افزون بر یادگیری چگونگی نحوه هواگیری کارواش خانگی در انتخاب نمایندگی فروش این محصول نیز، دقت لازم را به عمل آورید. پیشنهاد ما به شما، مراجعه به فروشگاه اینترنی انبرچه است‌. این مجموعه با تکیه بر تجربیات بیش از ده ساله‌ خود در زمینه‌ی فروش ابزارآلات صنعتی و حذف واسطه‌ها، می‌کوشد تا بهترین برندهای موجود در بازار را با نازل‌ترین قیمت‌ها به مشتریان خود عرضه کند.
علاوه بر بهره‌مندی از اصالت کالا، قیمت مقرون به صرفه، درگاه پرداخت امن، پشتیبانی آنلاین و هر آنچه که یک‌ فروشگاه اینترنتی برای ارتقا تکریم مشتری به آن نیازمند است، شما می‌توانید با مراجعه به سایت این فروشگاه انبرچه از توضیحات لازم جهت معرفی محصولات مختلف نیز بهره‌مند شوید.

بازگشت به لیست

یک نظر در “لزوم یادگیری نحوه هواگیری کارواش خانگی

  1. بازتاب: Anonymous

دیدگاهتان را بنویسید